لیست اختراعات حسن محمودي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1390/08/03
تاریخ ثبت: 1391/03/22
خلاصه اختراع:

بهبود و ارتقاء قابليت دوام كاغذ مخصوص اسكناس در برابر عوامل مختلف محيطي با دستيابي به فن آوري دانش جديد رزين ملامين مادوريت حاصل گرديد. توليد انحصاري اين رزين در اختيار شركت هاي آلماني است اما بدليل تحريمهاي اقتصادي وابستگي به شركتهاي آلماني براي توليد اسكناس و اوراق بهادار از طريق واردات اين رزين از بين مي برد و دانش بومي را در اختيار توليد كننده قرار مي دهد. بنابراين با هدف بومي سازي و دستيابي به اين فن آوري براي كاهش اثرات محيطي بر دوام اسكناس و نيز ارتقاء مقاومت اين كاغذ و نيز كاهش هزينه ها از جمله صرفه جويي اقتصادي بدليل تحريمهاي اقتصادي به اين فن آوري رسيديم. در كارخانه توليد كاغذ اسناد بهادار براي مصرف اين رزين بايستي به آن اسيد اضافه كرده و PH آن را به 2 برسانند تا محلول كاتيوني تشكيل شده بتواند روي سطح كاغذ كه آنيوني مي باشد قرار بگيرد. رزين هاي ملامينه معمولي در مقابل اسيد اصلا پايدار نبوده و محلول كاتيوني آن قبل از اين كه بخواهد مصرف شود ژل گشته و غير قابل مصرف مي گردد. در صورتي كه محلول كاتيومي رزين ملامينه متيله شده تا حدود 2 ماه پايداري دارد. فرمول توليد رزين ملامين مادوريت به شرح ذيل است: 1. افزودن فرمالين و متانول به راكتور 2/65 مول متانول و 5/5 مول فرمالدئيد 2. افزودن مقدار كافي سود جهت رسيدن به PH=8 3. افزايش كريستال ملامين و اوره (1 مول كريستال ملامين و 1 مول اوره) 4. افزايش دما جهت رسيدن به جوشش در دماي 80 درجه سانتيگراد 5. 30 دقيقه در جوشش بماند سپس تا دماي 350 درجه سانتي گراد سرد شود 6.افزودن اسيد فرميك براي رسيدنبه PH=6/7 7. افزايش دما جهت رسيدن به جوشش در دماي 80 درجه سانتيگراد 8. 20 دقيقه در جوشش بماند 9. خنثي سازي با سود سوزآور و تنظيم PH روي 9 و همزمان كاهش دما تا 50 درجه سانتي گراد 10. آبگيري از سيروپ بدست آمده تحت خلا تا زماني كه وزن مخصوص به 1/250 - 1/245 برسد. كاهش دما تا 30 درجه سانتي گراد و تخليه راكتور

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/17
تاریخ ثبت: 1394/09/17
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ساختاري نو از مبدل DC-DC پيشنهاد شده است. در مبدل‌هاي DC-DC بهره ولتاژ پائين، تعداد زياد المان‌ها، تنش ولتاژ بالاي عناصر نيمه هادي جزو مشكلات بوده و به همين دليل در اين اختراع يك مبدل DC-DC با بهره ولتاژ بالا و داراي قابليت كاهندگي-افزايندگي كه براي كاربرد مورد نظر مناسب است ارائه شده است. در اين مبدل تنها يك كليد به كار رفته كه علاوه بر كاهش هزينه مبدل موجب سادگي ساخت و همچنين كنترل مبدل و افزايش بازده مبدل مي‌شود. تنش ولتاژ عناصر نيمه هادي مبدل پيشنهادي پائين است كه موجب جلوگيري از مشكلات مداري و افزايش بازده و كاهش تلفات و صرفه اقتصادي مبدل مي‌شود. براي تصديق مزاياي مبدل پيشنهادي نسبت به ساير مبدل‌ها، مقايسه اي كامل تهيه شده است. علاوه بر اين، به منظور نمايش كارايي و تاييد عملي بودن مبدل پيشنهادي ، نتايج تئوري و عملي ارائه و با هم مقايسه شده اند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/05
مالک/مالکان: آقاي محسن محمودي
تاریخ ثبت: 1396/06/12
مخترع/مخترعان: محسن محمودي
خلاصه اختراع:

كرم طبيعي طبي - آرايشي MRF ؛ كرم طبيعي ضدكانديدا و ضدليشمانيا"Moisturize & Repair Formula Cream - Anti Candida and Anti Leishmainia / Repairing and Anti wrinkle Natural Cream"

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/09
مالک/مالکان: آقاي محسن محمودي
تاریخ ثبت: 1400/01/30
مخترع/مخترعان: محسن محمودي
خلاصه اختراع:

دستگاه جداساز سرباره آلومينيوم با سيستم بالابرنده شاسي و ايجاد ارتعاش در محفظه ذوب كه در آن يك بخش حرارت دهي اوليه ، يك سيستم ايجاد كننده اغتشاش براي آشفته سازي مذاب، مكانيزم بالابر شاسي، مكانيزم ارتعاشي محفظه مذاب، سيستم حرارت دهي ثانويه وجود دارد و سرباره ها در حالت جامد و با ابعاد مختلف درون محفظه ذوب ربخته شده، ذوب مي شوند. در حين فرآيند جداسازي فلز آلومينيوم، با استفاده از چنگال همزن درون مذاب اغتشاش ايجاد مي¬شود. اختراع حاضر علاوه برك سيستم ايجاد اغتشاش يك سيستم بيروني ايجاد ارتعاش محفظه مذاب، نيز استفاده شده است. بعد از گذشت مدت زمان مشخصي از فرآيند حرارت¬دهي، مجراي خروجي باز شده و فلز مذاب خارج مي¬شود. براي دريافت فلز مذاب بيشتر، مذاب باقيمانده را مجددا حرارت مي¬دهند. حرارت دهي ثانويه موجب مي¬شود تا افت حرارتي ايجاد شده در اثر گذشت زمان ، جبران شود. اين سيستم حرارت دهي مستقل از مشعل¬هاي اصلي حرارت دهي براي ذوب سرباره¬ها است.براي كاهش ميزان انتقال حرارت محفظه به محيط در اختراع حاضر از درپوش محفظه استفاده شده و بدنه محفظه عايق شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/25
تاریخ ثبت: 1390/03/24
خلاصه اختراع:

فرايند سمنتاسيون روشي الكتروشيميايي است كه در صنعت براي حذف يونهاي فلزي سنگين بازيابي يونهاي فلزي با ارزش از محلولهاي رقيق و پساب ها به كار مي رود سهولت كنترل سادگي نسبي و مصرف انرژي كم از مزاياي اين روش است و در اثر سمنتاسيون فلز با خلوص بالايي بدست مي آيد. اگر چه سمنتاسيون محلول هاي رقيق مس (حاصل از فروشويي كاني هاي كم عيار) هنوز هم به عنوان يك فرايند تثبيت شده و مهم در صنعت استخراج مس كاربرد دارد، اما كمبود آهن قراضه و گراني قيمت آن و از سوي ديگر وجود عناصر آلياژي متعدد در آهن قراضه مي تواند استفاده از روش سمنتاسيون را دچار مشكل مي سازد. در اين پژوهش توانسته ايم براي اولين بار در ايران فرايند سمنتاسيون مس را بجاي آهن قراضه به كمك آهن اسفنجي انجام دهيم و مس نانوساختار و نانو ذره توليد كنيم. در اين پژوهش ابتدا محلول هاي ليچينگ در آزمايشگاه شبيه سازي شد و پس از آن مقداري آهن اسفنجي به محلول اضافه شد. جهت تعيين مقدار مس رسوب كرده گندله هاي آهن اسفنجي از محلول خارج شده و پس از خشك كردن، جرم آن ها اندازه گيري شد. علاوه بر اين رسوب موجود در محلول نيز توسط كاغذ صافي جدا شده و جرم آن پس از خشك شدن اندازه گيري شد.ك مجموع جرم بدست آمده از اين دو مورد به عنوان جرم كل رسوب در نظر گرفته شد. در راستاي كنترل دقت نتايج به دست آمده تفاوت غلظت نهايي و اوليه محلول نيزمحاسبه شد. با افزايش PH در ابتدا وزن مس رسوب كرده افزايش و سپس كاهش مي يابد ماكزيمم بازده سمنتاسيون در PH2/6 حاصل شد. سرعت سمنتاسيون بر روي آهن اسفنجي بيشتر از سرعت سمنتاسيون بر روي آهن به صورت ديسك استوانه و پودر است. براساس الگوي پراش اشعه ايكس نمونه هاي بدست آمده اندازه دانه كريستالي مس رسوبي طبق رابطه شرر محاسبه شد و در محدوده 24nm- و 20 قرار دارد. پس از بررسي ساختار كريستالي مورفولوژي نمونه ها توسط ميكروسكوپ الكتروني روبشي بررسي شد و نتايج نشان داد كه محصول به صورت نانو ذراتي با محدوده 150nm- و 50 است و نمونه مربوط به PH بهينه داراي دامنه ذرات محدودتري است و مورفولوژي همگن تري دارد. با توجه به بالا بودن نسبت محل هاي واكنشي به دليل ساختار فوق متخلخل آهن اسفنجي، قابليت رسوب دهي گندله هاي آهن اسفنجي در طول چهار سيكل هيچ كاهش نداشته است. بنابراين امكان استفاده مكرر گندله هاي آهن اسفنجي وجود دارد . محصول توليد شده به روش فوق به دليل صرفه اقتصادي بيشتر نسبت به آهن قراضه عدم نياز به آماده سازي و سهولت انجام فرايند پتانسيل توليد در مقياس صنعتي را داراست.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/25
تاریخ ثبت: 1395/05/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ساختاري نو از مبدل DC-DC پيشنهاد شده است. در مبدل‌هاي DC-DC بهره ولتاژ پائين، تعداد زياد المان‌ها، تنش ولتاژ بالاي عناصر نيمه هادي جزو مشكلات بوده و به همين دليل در اين اختراع يك مبدل DC-DC با بهره ولتاژ بالا و داراي قابليت كاهندگي-افزايندگي كه براي كاربرد مورد نظر مناسب است ارائه شده است. در اين مبدل تنها يك كليد به كار رفته كه علاوه بر كاهش هزينه مبدل موجب سادگي ساخت و همچنين كنترل مبدل و افزايش بازده مبدل مي‌شود. تنش ولتاژ عناصر نيمه هادي مبدل پيشنهادي پائين است كه موجب جلوگيري از مشكلات مداري و افزايش بازده و كاهش تلفات و صرفه اقتصادي مبدل مي‌شود. براي تصديق مزاياي مبدل پيشنهادي نسبت به ساير مبدل‌ها، مقايسه‌اي كامل تهيه گرديد. علاوه بر اين، به منظور نمايش كارايي و تاييد عملي بودن مبدل پيشنهادي ، نتايج تئوري و عملي ارائه و با هم مقايسه شده‌اند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/12/27
تاریخ ثبت: 1393/09/18
خلاصه اختراع:

در دستگاه ساخته شده الكتروموتور باعث چرخاندن گيربكس شده و تيغه را بالا و پايين ميبرد كه اين عمل باعث بريدن علوفه خشك و خيس مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1384/04/08
مالک/مالکان: حسن محمودي
تاریخ ثبت: 1384/10/08
مخترع/مخترعان: حسن محمودي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8